baby

Dober večer




Kot veste sem bil danes v Ljubljani. Sm mal šopingirau. Jap lahko sm se vozu v fičotu!!!!!!V bauhaus grem rad k majo une vozičke-fičote. Pa trgovina mi je ušeč k je tok stvari za razmetat, sam jih zdej še ne morem k ne znam hodt, pa sm pol skoz u vozičku. Ampak tud moj čas prihaja!!!!!! Pa u bejbi centru smo bli sam sm glih zaspau tko da sm use zamudu. Duš me to ujezi- o čem nej se zdej pogovarjam s prjatlčki če ne vem kere nove igrače imajo???? Bom izpadu čiz za cajtm. No sej upam da gremo u kratkem spet kej, magar u ariela. Pol sm biu pa pr babici pa dediju u Ljubljani, sm jih mogu mal merkat, k sta mami pa ati mogla jt neki kupt. No sej sta me kr ubogala, me nista nč sila jest, no ja sam čokolado sta mi dala , no ampak to me ni blo treba silt. Pa tud unga nihovga pska, k mata enga pudla k skoz beži pred mano, ne vem sicer zakaj pač sm ga parkat mal za dlako potegnu- kok je občutliv. Sej jst sm ga ubistvu hotu zajahat pa mi je bejžu pa sm ga zato cuku. No uglavnem zdej ga mal ignoriram , da bo mislu da me ne zanima , pol pa........IHA!!!!!! No pa sp sm neki cunc dubu k smo bli u oškošu, k tm mami rada šopingira k me Ksenja k tm dela skoz okol nos, pa bla bla bla in spet je treba jt spat. Aja še to vam povem kaj sm jim ponoč delu! Najprej sm se zbudu ob 23 pa sm biu tuk zaspan da sm nazaj zaspau, ampak zbudu sm jih pa. pol sm se pa zbudu ob 3 pa sm se tok polulu da je bla pižama mokra pol me je pa mami preoblekla na pojstl, pa sm ji ušou pa sm ji še postlo polulu, pa je mogla še rjuhe menat. Seveda sem se pri tem zelo nasmeju-naglas. No ampak ob 4 sm biu tok zaspan da sm pol do 6 eno kitico odspau, pa me je spet mogla mami dojit no pol sm pa do 8 spau, pa ne zanalašč!!!! No zdej bom mogu pa nehat k me morjo previt, k mal smrdim.
No sej jutr se vam spet javm.

Lepo pankite- moji zihr ne bojo, bom jst poskrbeu za to!!!!!!

ste me pogrešal??


A ste me kej pogrešal? Se nism mogu prej javit ker je ati računalnik pokvaru! Baje ga je sesu ampak kukr sm jst vidu je u enmu kosu, ampak jst sm itak mejhn pa mam še cajt use zvedt. A se sprašujete zakaj ne spim? Zato k je u moji sobi še tok stvari za polom pa uničt da si ne smem dovolt da bi spau, sej sm mal zaspan ampak se ne dam. Ja špelca me veseli da ti je moj blogec ušeč, ko boš nardila svoj blog mi morš nujno poslat link. Pol k bova pa mal starejša pa k bova lohk kam sama šla se morva pa nujno na kavi dobit, k takrat jo bova že lahko pila, pa bova mal čez "tastare " k takrat to res bojo, šinfala.
No kaj bi pa dons radi zvedl? Dejmo se zment da če vas kaj zanima mi pošlete uprašanje pol bom pa jst par modrih o tem povedu.
Ati prau da bi mogu mal atita pa mami predstavt, ampak kaj naj vam o njima govorim če ju pa komaj eno leto poznam. Ati ma očala pa je ful hud k mu jih na tla vržem. Mami je pa huda k ji sobo razmečem k jo glih posprav- če pa mi ureditev ni ušeč nima pojma o feng šuju, jst sm hočem poskrbet za dobro počutje, pa me nuben ne razume- ah sej umetniki niso bli nikoli razumljeni.
No ampak zdej sm pa že tok zaspan da tud mislt ne morm več. Tko da bomo za dons zaključl pa se jutr spet beremo. Jutr krem u šoping čeprou mami ful suvraž sobotne nakupe men je pa luštn k se lohk u unmu vuzičku vozm k mu mami prav fičo. Tko da bom meu kej za povedat- sveda ste pa tudi z uprašanji vedno dobrodošli.

Nočko

danči banči



Ja sej vem da sm oblubu da bomo šli po vrsti ampak morm mal preskočt. Sej oblubm da bomo tud o moji dougi preteklosti govoril ampak morm vam opisat kaj se mi je dons zgodil- poleg tega da sem jedu zajčka k ga mam ful rad.
Dons sva šla z mami na sprehod do pošte in ko sva se vračala sva srečala Žigata , ki naju je povabu na kavo- jst nism piu kave k mi mami še ne dovol. No in ko pridemo na teraso bifela mi je še neki cajta dogajal k so bli novi ljudje ampak se niso nč ukvarjal z mano ,pa še grozdje k sm ga ponavad smuku so mi pobral- k jst mam grozdje ful rd k je bolš k bombonči k ga ni treba grist, no skratka nč ni dogajal. In seveda nism več hotu bit v vozičku in sm mal upiu, noja kr fejst sm upiu, pr sosednji mizi so ble glih ene tete, k so baje učitlce in so me gledale k da bojo socialno poklicale. In da jo seveda nebi poklicale me je mami dala vn iz vozička!!!!!!!!!!!!! Kot vedno sem sped zmagu. Ampak zdej pa mi neki razložte, zakaj bi jst sedeu u vozičku, sej je res da ne znah hodt ampak vseen zelo hitr puzam. In čist preveč od mene prčakujete da bom pr miru sedeu, vi se pogovarjate kr neki k mi sploh ni jasn odperate usta pa nč pametnga ne pride vn , nobene men razumljive besede kot so mama, ata , hov-hov, am-am, skratka kr neki žlobudrate pa se smejite- ČUDAKI! Vi pijete kavo , ki kot sem že omenu jo jst ne smem, torej men nč ne dogaja. In vi prčakujete da bom jst pr mer sedeu, med tem k je na svetu še tok stvari za u usta dt pa poslint, pa uničt. Pa itak ne vem kaj tako dramo delate če puzam po betonu pa hlače mažem pa trgam, pa me slečte jst sm itak najbul srečn nag. Pa mislm da nism edini k tko misl, vsaj kar se moje generacije tiče. Tko da naslednič k ste kje na javnem prostoru- kakor vi temu rečete-pa vidte kakšnga otoka k bezla okol ne mu težit, mi vam tud ne težimo k ....... no ja zdej se glih nč ne spomnem , ampak zihr kej delate pa vam mi ne težimo. Je že kej tašnga . Aja k nam recimo špinačo skuhate pa k je vse zelen pa čudn, pa vseen pojemo, aje tko? pa še kej bi se dal naštet. Lahko pozovete svoje anglčke da povejo kaj je še na primer tašnga.Povzetek današne debate je - dejte nm svobodo!!!!!!!!!!!! Pa kaj če kakšno rožo prebrnemo pa polomo, itak nam ponoč kisik kradejo, pa če kako vazo razbijemo- bote veseli se vm skopičjo k skoz nove kupujete, pa če hlače umažemo- sej jih ne perete na roke,..... pa še bi naštevu ampak morm jt spat. Torej nočko pa se jutr spet kej beremo. Pa ne pozabt dat svojim angelčkom lupčka za lahko noč.

Pozdravcek

Živjo jaz sem Ian in moj ati in mami mata čist preveč časa in sta mi naredila tale blogec.No za vse tiste punce , ki se zanimate zame ( in vem da vas je veliko) naj vam povem nekaj o sebi. Torej jaz sem en mali barabinko, na tem svetu pa sem že od lanskega oktobra- torej sem tehtnica. Čeprav v horoskopu pravijo da smo tehtnice zelo ubogljivi in pridni otročki, moja mami in ati pravta da to ni čist res, ampak je pa tud res da sem njun prvi otrok in itak nimata pojma kaj so to poredni otroci.No kot ste že ugotovili sem edinček in nimam ne bratcov ne sestric- tko da vam o tem ne morem nič pisat. Lohk vam bi kej napisu o atitu in mami ampak bi vas dougocajtu. Tko da to pustmo za kak deževn dan k vam ne bom meu kej drucga pisat. Aja zakaj ta blogec, se verjetno sprašujete? Mami pa ati sta se odločla da bosta naredila neki tacga, da bojo vse mamice pa očiti k kej ne vejo uprašal druge mamice pa očite k pa to že vejo, da jim povejo, pa recimo če so vas u kaki trgovini raz....., pa kako hrano mamo mi radi pa kaj ne maramo, pa uni k še hočejo ratat očiji pa mamice, pa jim bojo naši povedal kako se to rata ( k mi še tega ne vemo- baje ena štorkla okol hod, čeprou pr ns ni nč štorkl pa mam že ful sosedov k so mlajši k jst, tko da majo verjetn dostavo k jst spim. No da ne bom predoug govoru ( k to je navada moje mami), vas bom za dons sam lepo pozdravu pa se še kej beremo. Brez skrbi mam še velik za povedat- moja mami pa še več.

No lepo pančkite, pa ne pozabt dati svojim angelčkom lupče za lahkonoč- cmoka!!!!

kako smo prišli na svet- una druga različica

Torej najboljš bi blo da začnemo zadevo pri začetku. Torej pri rojstvu. Moj ati pa mami sta me šla skupi rudit, čeprou rodila me je pa samo mami. Ne vem če ste opazil ampak nobene štorkle ni v scenariju. No rodil so me u Ljubljanski porodnišnc, čeprou je zdej ful modern drugje rojevat me je moja mami mogla rodit v Ljubljani ker je mela sladkorno in ji je zdravnica rekla da bo mogoče rabla transfuzijo, ki pa jo majo samo v Ljubljani pa Mariboru pa še parih drugih velikih porodnišnicah , tko da ni imela velike izbere. Men se je mal mudil na svet pa sm pršu kr 12 dni prekmalu, ampak sm biu čist ornk dedc. Velik sm biu 51 cm in težk 3460 gramov.
Jst se poroda sicer ne spomnim ampak ati prau da je blo zelo na hitr ( no in takrat mami znori k prau da od 2 zjutri pa do 8 zjutri ni nahitr), je pa res da je bla mami najprej sama pa je ati šele ob 6 pršu, pa takrat so ji baje dal un plin k je ful dobr pa ne po okusu ampak po tem kaj ti naredi. Jst se spomnim sam ene mejhne- u primerjavi z mami mejhna ne u primerjavi z mano-čabi ženičke k je upila fantek je fantek je - a veš k da nism porajtu. No in to je blo to. To je sicer kratka verzija mojega rojstva - če bi vam moja mami to pisala bi bla zdejle pri odtekanju vode k se je zgodl ob 1 zjutri. Če pa maste željo njeno zgodbo slišat vam jo bo pa z veseljem povedala. No zdej me pa morjo jt previt k baje smrdim ( smrad je sicer neki relativnga- močan konkurent mojim vonjavam so atitove nogavice po celem dnevu- ampak te diskusije bomo pustili za drugič).
No uživajte v trenutkih pa se kmalu spet beremo. Pa dobrodošli ste s svojimi komentarji in pohvalami graj pa ne sprejemamo.

Nočko